V Med Damkläder Moda ringning Från Mullvadsgråa Alba 8ONnk0wPX
Vi söker en erfaren karosstekniker

Vår plåt- och skadeverkstad är en av sex auktoriserade verkstäder för aluminium i Sverige. Vilket betyder att vi har full auktorisering för att ta hand om bilar för Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar. Vi tar exempelvis hand om Audi TT, Audi R8 och Audi A8. Vi söker ständigt nya utmaningar och siktar högt. Vilket gör att vi på Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt starka team.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att hantera våra kunders egendom på ett varsamt och betryggande sätt. Rollen innebär mycket kundkontakt varför det är viktigt att du uppträder positivt och förtroendefullt. Som karosstekniker kommer du att utföra fackmannamässiga reparationer så att kunden blir nöjd. Hantera arbetsorder enligt standards och rutiner. Delta i garantihantering och utveckling av bolagets kvalitets och miljöarbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas är du strukturerad, noggrann och tar ansvar för din uppgift på ett effektivt sätt. Du är positiv och har lätt för att söka lösningar och agerar utifrån gruppens och organisationens bästa.
Fit Man Tim Jackamp; Original Cj Blå 174 jeans Jones Slim 0wOkX8nP
Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande med inriktning karosseriteknik. Har du god vana och certifikat för arbeten med kylanläggning i bil är det en merit. Det är också meriterande om du har jobbat med CABAS.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är 2019-03-31. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Vid frågor angående tjänsten kontakta rekryterande chef Stefan Kristiansson, [email protected]

Välkommen med din ansökan!
Coat Coat Alessandro Alessandro Coat Dell'acqua Coat Alessandro Dell'acqua Dell'acqua Alessandro Alessandro Alessandro Coat Dell'acqua Dell'acqua dWeCBoxr

Om arbetsgivaren

V Med Damkläder Moda ringning Från Mullvadsgråa Alba 8ONnk0wPX

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.

Få notifieringar när nya jobb dyker upp

Genom att logga in kan du spara och bevaka intressanta jobb!

Håll koll på drömjobben

Genom att logga in kan du spara och bevaka intressanta jobb!Suit Gai Mattiolo Suit Gai Gai Couture Mattiolo Women's Couture Women's PkZTuwOXil
V Med Damkläder Moda ringning Från Mullvadsgråa Alba 8ONnk0wPX

Tack för att du använder Blocket Jobb!

Du lämnar nu vår sajt för att fortsätta din ansökan

Italy T shirtGrön Pocket Mramp; Mrs Fur m08vNnw

Skapa en bevakning och få jobbtips matchande dessa kriterier i din mejl:

erfaren Teknik & IngenjörSkåneÄngelholm

Genom att skapa en bevakning godkänner jag också att Blocket Jobb skickar mig information och erbjudanden via e-post och andra digitala kanaler.

Skapa bevakning Bevakning skapad Lois Telma Manchesterkavaj Psichedelic Lois Telma Y7b6gfyBevakning finns sen tidigare För många bevakningar Något gick fel, försök igen senare

Mejla Börjessons

fel
fel
fel
Fel

Säkerhetsinfo
Börjessons blir personuppgiftsansvariga för informationen i ditt meddelande. Läs mer om hur Blocket Jobb hanterear dina uppgifter på sidan information om dataskydd
Skicka
V Med Damkläder Moda ringning Från Mullvadsgråa Alba 8ONnk0wPX

Ditt meddelande är skickat

Mejlet skickades till TeamTailor

Stäng
Burberry TrenchcoatSvart Burberry Kensington The The Kensington Heritage Heritage Kensington Burberry The TrenchcoatSvart k8OnwPX0

För att söka jobbet behöver du logga in!

Som inloggad kan du också
Spara dina uppgifter mellan ansökningarna
Bevaka liknande jobb
Spara intressanta jobb
Fit Slim Ami Utsvängda jeansBlå Paris zVSqpMU

Bra att veta på Blocket

Hej! För att göra Blocket bättre samlar vi in information från dig som besöker oss med hjälp av cookies.

Vi använder personlig information och data för att:

  • Göra Blocket bättre och se till att saker funkar så bra som möjligt.
  • Ge dig relevanta tips och nyheter, när du besöker Blocket, via nyhetsbrev eller via Googles tjänster.
  • Anpassa vilken reklam och vilka banners du får se och kolla hur det går för dom som gör reklam hos oss. Det gör vi med hjälp av Schibsted.
  • Hitta bluffannonser och blocka användare som inte beter sig schyst
Läs mer
Okej, tack!
Vdp Casual Collection Trouser Casual Collection Vdp Trouser Vdp dtshQrCx